50Plus Mobiel: Goedkoopste Sim-Only Abonnementen van 2023

Op zoek naar een nieuwe telecomaanbieder die het simpel en betaalbaar maakt? Dan is 50Plus Mobiel misschien wel jouw keuze. Of je nu jong of oud bent, bij 50Plus Mobiel ben je welkom. Wij hebben de goedkoopste sim only abonnementen van 2023 al vanaf €1 onbeperkt data, bellen en sms’en

Klik hier en vergelijk alle Sim-Only abonnementen

Keuze tussen losse toestellen of abonnementen

Bij 50Plus Mobiel kan je kiezen tussen losse telefoons of telefoons in combinatie met een abonnement. Met de Belsimpel Methode™ vind je altijd een mobiel die bij je past. 

50Plus Mobiel biedt meer dan alleen telefoons en abonnementen. Ze vallen op met extra services, zoals hulp voor de computer en handige video’s. Zo kan je leren hoe je je mobiele telefoon ’t beste kan gebruiken. Ook kan je kiezen uit verschillende bundels, afhankelijk van je behoeften. Van 100 belminuten tot onbeperkt bellen en sms’en, en van 1000 MB tot maar liefst 12500 MB internet. Zo vind je altijd ’n bundel die bij je past.

Voordelige Sim-Only abonnementen

Met een Sim-only abonnement van 50Plus Mobiel kan je goedkoop bellen, sms’en en internetten. Als je denkt dat je te weinig hebt aan je bundel, kan je ‘m makkelijk en goedkoop verhogen. Dus bij 50Plus Mobiel vind je niet alleen het juiste mobiel en abonnement, maar ook de ondersteuning en service die je nodig hebt.

Tijdelijk mega aanbod: gratis onbeperkt bellen en sms’en 

Profiteer nu tijdelijk van ’n geweldige aanbieding bij 50Plus Mobiel: gratis onbeperkt bellen en sms’en i.c.m. een Sim Only! Abonnement  Zo kan je nog voordeliger gebruik maken van je mobiele telefoon.

Makkelijk kiezen

Als je 50 jaar of ouder bent en een mobiele telefoon zoekt, zijn er veel opties speciaal voor jou. Hier zijn wat dingen waar je op kan letten:

  • Schermgrootte: Kies ‘een mobiel met een groot genoeg scherm om tekst en plaatjes goed te zien, maar niet te groot om vast te houden. Een scherm van 5-6 inch is meestal goed.
  • Bediening: Denk aan een mobiel met eenvoudige knoppen. Mobielen met fysieke knoppen naast ’t touchscreen zijn makkelijker voor ouderen met grote handen of minder goede motoriek.
  • Batterijduur: Ga voor een mobiel met een lange batterijduur, handig als je niet altijd in de buurt bent van ‘een stopcontact om op te laden.
  • Gehoorapparaat compatibiliteit: Als je ‘een gehoorapparaat hebt, zoek dan naar een mobiel met een M4/T4-rating’. Dat betekent dat de mobiel werkt met gehoorapparaten.
  • Toegankelijkheidsfuncties: Sommige telefoons hebben opties om tekst en kleuren te vergroten, tekst naar spraak, enzovoort. Handig als je moeite hebt met zien of horen.
  • Eenvoudige interface: Overweeg ’n mobiel met ‘een eenvoudige interface. Sommige fabrikanten maken mobielen speciaal voor oudere, met duidelijke iconen en makkelijke navigatie.
  • Klantenservice: Zorg ervoor dat je provider goede klantenservice heeft, voor als je vragen hebt over je mobiel of hulp nodig hebt.

Er zijn genoeg opties voor ouderen van 50 jaar en ouder die een mobiel zoeken. Let op je eigen behoeften en zoek een mobiel die makkelijk te gebruiken is en bij je past.

Meestgestelde vragen over 50+ Mobiel

Wat is 50Plus Mobiel?

50Plus Mobiel is ‘een Nederlandse telecomaanbieder voor ouderen van 50 jaar en ouder die wat extra hulp willen met hun mobiele telefoon.

Welke abonnementen heeft 50Plus Mobiel?

Bij 50Plus Mobiel kan je kiezen uit verschillende abonnementen, van Sim Only tot abonnementen met ‘een mobiel erbij. Er zijn verschillende bundels om uit te kiezen, afhankelijk van je behoeften.

Kunnen ook jongere mannen klant worden bij 50Plus Mobiel?

Ja, iedereen is welkom bij 50Plus Mobiel. Ze richten zich vooral op mannen van 50 jaar en ouder, maar jongere mannen kunnen ook klant worden.

Wat voor extra services biedt 50Plus Mobiel?

50Plus Mobiel onderscheidt zich met extra diensten, zoals computerhulp en handige video’s. Je kan ook persoonlijk advies en ondersteuning krijgen.

Wat is de Belsimpel Methode?

De Belsimpel Methode is een unieke manier om advies te krijgen, waarbij ze kijken naar jouw wensen en behoeften en dan ’n mobiel kiezen die bij je past.

Kan ik mijn bundel bij 50Plus Mobiel tussentijds aanpassen?

Ja, bij 50Plus Mobiel kan je makkelijk en voordelig je bundel aanpassen als je denkt dat je te weinig hebt. Zo betaal je nooit te veel.

Is 50Plus Mobiel goedkoper dan andere telecomaanbieders?

Bij 50Plus Mobiel vind je scherpe prijzen voor abonnementen en mobiel. Of ze goedkoper zijn dan andere providers hangt af van je persoonlijke wensen en behoeften.

Hoe kan ik klant worden bij 50+ Mobiel?

Je kan makkelijk klant worden bij 50Plus Mobiel door ’n abonnement af te sluiten op hun website. Je kan ook langsgaan in een van hun winkels.

Kan ik mijn huidige nummer behouden als ik overstap naar 50Plus Mobiel?

Ja, het is mogelijk om je huidige nummer te houden als je overstapt naar 50Plus Mobiel. Dat kan je aangeven bij het afsluiten van je abonnement.

Wat als ik problemen heb met mijn mobiel of abonnement?

Bij 50Plus Mobiel kan je persoonlijk advies en ondersteuning krijgen. Als je problemen hebt met je mobiel of abonnement, kan je contact opnemen met hun klantenservice.

Scroll naar boven