De informatie op GSMVergelijker.com is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar wij bieden geen garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, actualiteit of geschiktheid van de verstrekte informatie.

De inhoud op deze website is geen professioneel advies en mag niet worden beschouwd als vervanging voor deskundig advies of begeleiding op het gebied van mobiele telefoons, technologie, telecomdiensten of enig ander onderwerp. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

GSMVergelijker.com is niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website of enige website waarnaar wordt verwezen. Dit geldt ook voor verlies van gegevens, winst, goodwill of andere immateriële verliezen.

Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van deze website te wijzigen, bij te werken, aan te vullen of te verwijderen. We streven ernaar om de website toegankelijk te houden, maar we kunnen niet garanderen dat de website te allen tijde beschikbaar zal zijn.

Links naar andere websites worden verstrekt voor het gemak van de gebruikers. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid van externe websites en zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van dergelijke websites.

De merknamen, handelsmerken en logo’s die op deze website worden gebruikt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Het gebruik van deze merken impliceert geen goedkeuring of associatie met GSMVergelijker.com.

Door gebruik te maken van GSMVergelijker.com, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enig deel van deze disclaimer, wordt u geadviseerd om deze website niet te gebruiken.

Voor specifiek advies of vragen, raden wij aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde professional op het betreffende gebied.

Scroll naar boven