Op gsmvergelijker.com bieden we jou de mogelijkheid om zelf je mobiel abonnement te vergelijken. Dit is een strategische stap, omdat de tariefverschillen tussen providers soms aanzienlijk kunnen zijn. Begin bijvoorbeeld op deze pagina met het vergelijken van jouw gewenste telefoon, en vergelijk alle beschikbare mobiele abonnementen met verschillende providers, om zo het goedkoopste mobiel abonnement te vinden.

Klik hier om jouw mobiel abonnement te vergelijken

Heb je al een provider in gedachten, maar heb je nog geen keuze gemaakt voor een telefoon? Ga dan naar de gsmvergelijker en selecteer de gewenste provider. Hier krijg je een overzicht van alle beschikbare toestellen die compatibel zijn met deze provider. Verfijn vervolgens je keuze door te filteren op eigenschappen zoals camerakwaliteit, kleur en prijs. Bovendien kun je met de gsmvergelijker op deze pagina eenvoudig de meest aantrekkelijke aanbiedingen en acties van verschillende providers met elkaar vergelijken.


Telecomproviders

Of je nu op zoek bent naar onbeperkte data voor eindeloos streamen en browsen, of juist een bescheiden dataplan wilt voor sporadisch gebruik, onze gsmvergelijker heeft het allemaal. We werken samen met gerenommeerde providers, waaronder KPN, Vodafone, T-Mobile, Simyo, Tele2, hollandsnieuwe, Budget Mobiel, Lebara, Simpel, Youfone en Ben, om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot een breed scala aan opties. Dit stelt je in staat om een mobiel abonnement te kiezen dat precies aansluit op jouw wensen en behoeften.

Overstappen

Overstappen naar een nieuw mobiel abonnement was nog nooit zo eenvoudig. Onze gratis overstapservice maakt de transitie naadloos en stressvrij. Of je nu van provider wilt veranderen of simpelweg je huidige mobiel abonnement wilt upgraden, wij staan voor je klaar om het proces soepel te laten verlopen.

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Het behouden van je vertrouwde telefoonnummer tijdens het overstappen naar een nieuwe provider is cruciaal. Bij Gsmvergelijker.com begrijpen we dit volledig. Maak je geen zorgen, want met onze handige overstapservice kun je naadloos switchen naar een nieuwe telefoonprovider zonder je nummer kwijt te raken. Wij regelen alles voor je, van de overstap van je oude naar nieuwe provider tot het voorkomen van dubbele kosten. En het beste van alles? Het nummerbehoud is volledig gratis! Je hoeft alleen maar je simkaart te verwisselen, tenzij je een eSIM hebt. 

Abonnement verlengen

Ben je tevreden met je huidige provider en staat je contract op het punt van verlenging? Laat Gsmvergelijker.com.nl je helpen om het vernieuwen van je mobiele abonnement moeiteloos te maken. Bij verlenging betaal je geen aansluitkosten, behoud je zonder gedoe je bestaande nummer en onderteken je je contract eenvoudig en snel via sms. Wil je weten wanneer je in aanmerking komt voor verlenging? Onze handige verlengingschecker vertelt je direct wanneer je abonnement afloopt.

BKR-registratie

Overweeg je een telefoonabonnement waarbij je meer dan € 250 afbetaalt voor het toestel gedurende de looptijd van je contract? Houd rekening met de BKR-registratie (Stichting Bureau Krediet Registratie). Deze registratie heeft tot doel leningen te beheren en overmatige schuldenlast te voorkomen. Sinds 1 mei 2017 zijn providers verplicht toestelleningen boven de € 250 bij het BKR te melden. Een positieve registratie geeft aan dat je jouw telefoon afbetaalt. Het is belangrijk om op tijd te betalen om te voorkomen dat je positieve registratie negatief wordt. Dit kan invloed hebben op toekomstige leningsaanvragen.

Scroll naar boven