Onbeperkt bellen en internetten wordt de nieuwe standaard

Het bekende telecombedrijf T-Mobile Nederland heeft een nieuwe naam aangenomen: Odido. Onder deze nieuwe merknaam zal het bedrijf voortaan als een onafhankelijk Nederlands merk opereren. Wat opvalt aan deze verandering is de focus op klantenservice en onbeperkte diensten.

Tele2

De merknaam Tele2 zal ook verdwijnen en plaatsmaken voor Odido, waardoor het bedrijf een frisse start maakt. CEO Søren Abildgaard benadrukt dat Odido zich wil onderscheiden door de nadruk te leggen op mensen in plaats van technologie. Dit zal vooral merkbaar zijn in de manier waarop de diensten worden geleverd.

Odido Netwerk

Een opvallende toevoeging aan de dienstverlening van Odido is de netwerkservice. Klanten kunnen zich bij Odido melden als ze problemen ervaren met hun bereik. Momenteel kan dit telefonisch, maar binnenkort zal het ook mogelijk zijn via een app. Dit is een stap in de richting van een meer klantgerichte benadering.

Verandering

Odido wil minder afhankelijk zijn van automatische antwoorden en meer investeren in menselijk contact, zelfs buiten kantooruren en in het weekend. Volgens Tisha van Lammeren, de commercieel directeur van Odido, is het tijd voor verandering in de telecomindustrie. Ze zegt: “Als je kritisch naar je eigen producten en diensten durft te kijken, realiseer je dat het anders moet.”

Onbeperkt Data en Bellen 

Een belangrijke verandering die klanten kunnen verwachten, is dat zorgen over databundels tot het verleden behoren. Bij Odido wordt onbeperkt data en bellen de nieuwe norm. Dit betekent dat klanten altijd online kunnen zijn zonder zich zorgen te maken over datalimieten. Odido zal verschillende Unlimited-abonnementen aanbieden, variërend in snelheden, van 10 megabit per seconde tot 1 gigabit per seconde. Het duurste Sim Only-abonnement kost 49,50 euro per maand, terwijl het goedkoopste abonnement 27,50 euro per maand is.

Simpel en Ben

Het is nog niet helemaal duidelijk wat deze herpositionering betekent voor bestaande klanten. Niet alle merken van het bedrijf zullen verdwijnen; Simpel en Ben zullen actief blijven. Tele2 Thuis zal voorlopig blijven bestaan, maar zal uiteindelijk ook onderdeel worden van Odido.

Nieuwe Koers 

Met Odido wil T-Mobile Nederland een nieuwe koers varen, gericht op klantgerichtheid, onbeperkte diensten en verbeterde communicatie. Het lijkt erop dat deze veranderingen de telecommarkt in Nederland opschudden en klanten een meer menselijke benadering van mobiele diensten bieden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven